Hotel Fersped Mavrovo entrance

Hotel Fersped Mavrovo entrance

Mavrovo breakfast

Mavrovo breakfast

Hotel Fersped Mavrovo

Hotel Fersped Mavrovo

Hotel Fersped Mavrovo restaurant

Hotel Fersped Mavrovo restaurantMake a Reservation

Send us a message with your desired room type, arrival date and number of nights you'd like to reserve, and we'll contact you in no time.

Хотел Фершпед Маврово

ЦЕНОВНИК ТУКА.

cenovnik_Mavrovo2018


Вљубеници во природата, планинари и љубители на зимските и тимските спортови, дојдете и придружете ни се во ова прибежиште од секојдневниот живот.
20-те комфорни соби и придружните капацитети како што се заедничка семејна соба, пространата сончева тераса и гастрономските специјалитети се дискретен спој на рустика и традиција со современите потреби на денешницата, ТВ  и безжичен интернет.

Хотелот Фершпед се наоѓа во подножјето на планината Бистра на околу 100 км југозападно од главниот град и надморска височина од 1300м.

Поволната местоположба , веднаш до ски лифтовите и најубавите скијачки терени на Македонија, нуди единствена можност да уживате во прекрасната околина , автентичниот селски амбиент и бистрите води на планинските потоци на Мавровското Езеро, еден од најубавите национални паркови во земјата. 

 

Фото галерија од Хотел Маврово клик ТУКА.

Информации и резервации

 

Сектор за продажба                                                         Хотел Фершпед Маврово

Тел: +389 46 203 001                                                        Тел: +389 42 489 154 / 574

Факс: +389 46 277 212                                                      Факс : +389 42 489 187

E-mail: mavrovo@fersped.com.mk