Metropol standard rooms

Metropol standard rooms

Metropol standard rooms

Metropol standard rooms

Metropol standard rooms

Metropol standard rooms

Metropol standard rooms

Metropol standard roomsMake a Reservation

Send us a message with your desired room type, arrival date and number of nights you'd like to reserve, and we'll contact you in no time.

Стандардни соби - Метропол

Хотел Метропол – 110 соби целосно опремени со кабловска телевизија, телефон, собна услуга, перење и пеглање, мини бар, тераса и централна климатизација со регулација на температурата во секоја соба посебно. Собите се со 2 единечни кревети или 1 дупли кревет, плус можност за трет кревет во соба.
Големина на соба = 20м2 (плус тераса).
Класично уредени во медитерански стил, овие соби се просторни, комфортни и нудат неверојатен поглед