Standardni sobi Belvi

Standardni sobi Belvi

Standardni sobi Belvi

Standardni sobi Belvi

Standardni sobi Belvi

Standardni sobi Belvi

Standardni sobi Belvi

Standardni sobi Belvi

Standardni sobi Belvi

Standardni sobi Belvi

Standardni sobi Belvi

Standardni sobi Belvi

Standardni sobi Belvi

Standardni sobi Belvi

1

1Make a Reservation

Send us a message with your desired room type, arrival date and number of nights you'd like to reserve, and we'll contact you in no time.

Стандардни соби - Белви

Хотел Белви – 156 соби целосно опремени со кабловска телевизија, телефон, собна услуга, услуга за перење и пеглање, мини бар, тераса и централна климатизација со регулација на температурата во секоја соба посебно. Собите се со 2 единечни кревети или 1 дупли кревет, плус можност за трет кревет во соба.
Големина на соба = 22м2 (плус тераса).
Опуштете се во пространите гостински соби, отворената тераса во секоја соба, погледот кон езерото и на планините.