Специјални понуди

  • Ценовник плажа Хотели Метропол и Белви

    повеќе

Make a Reservation

Send us a message with your desired room type, arrival date and number of nights you'd like to reserve, and we'll contact you in no time.

Сместување

Стандардни соби

Хотел Метропол – 110 соби целосно опремени со кабловска телевизија, телефон, собна услуга, перење и пеглање, мини бар, тераса и централна климатизација со регулација на температурата во секоја соба посебно. Собите се со 2 единечни кревети или 1 дупли кревет, плус можност за трет кревет во соба.
Големина на соба = 20м2 (плус тераса).

Хотел Белви – 156 соби целосно опремени со кабловска телевизија, телефон, собна услуга, перење и пеглање, мини бар, тераса и централна климатизација со регулација на температурата во секоја соба посебно. Собите се со 2 единечни кревети или 1 дупли кревет, плус можност за трет кревет во соба.
Големина на соба = 22м2 (плус тераса).

Хотел Турист – 78 соби целосно опремени со кабловска телевизија, телефон, перење и пеглање и тераса. Собите се со 2 единечни кревети, плус можност за трет кревет во соба.
Големина на соба = 19м2 (плус тераса).

 Семејни соби / Стандардни апартмани

Хотел Метропол – 3 стандардни апартмани (може да се пренаменат во фамилијарни соби) составени од една спална соба и една дневна соба. Целосно се опремени со кабловска телевизија во секоја просторија, телефон, собна услуга, перење и пеглање, мини бар, 2 бањи, тераса и централна климатизација со регулација на температурата во секоја соба посебно.
За семејства дневната соба се преуредува како втора спална соба, со двосед на извлекување соодветен за 2 деца до 12 години.
Големина на соба = 40м2 (плус тераса)

Хотел Белви - 7 стандардни апартмани (може да се пренаменат во фамилијарни соби) составени од една спална соба и една дневна соба. Целосно се опремени со кабловска телевизија во секоја просторија, телефон, собна услуга, перење и пеглање, мини бар, 2 бањи, тераса и централна климатизација со регулација на температурата во секоја соба посебно.
За семејства дневната соба се преуредува како втора спална соба, со двосед на извлекување соодветен за 2 деца до 12 години.
Големина на соба = 41-44м2 (плус тераса)

 Де лукс апартмани

Хотел Метропол – 1 Де лукс апартман, составен од една спална соба и една дневна соба, но поголем и покомфорен од стандардните апартмани. Овој апартман е опремен со кабловска телевизија во секоја просторија, телефон, собна услуга, перење и пеглање, мини бар, бања, тераса и централна климатизација со регулација на температурата во секоја соба посебно.
Големина на соба = 60м2 (плус тераса)

Хотел Белви – 3 Де лукс апартмани, составени од една спална соба и една дневна соба, но поголеми и покомфорни од стандардните апартмани. Овие апартмани се опремени со кабловска телевизија во секоја просторија, телефон, собна услуга, перење и пеглање, мини бар, бања, тераса и централна климатизација со регулација на температурата во секоја соба посебно.
Големина на соба = 50м2 (плус тераса)

Претседателски апартман

Хотел Метропол – овој апартман бил привремен дом на многу светски познати уметници, претседатели од многу земји и други ВИП гости. Составен е од 2 спални соби, дневна соба и конференциска маса за 8 лица.
Големина на соба = 80м2 (плус тераса)

Кралски (Royal ) апартман

Хотел Белви – Апартман каде можете да ја видите и почувствувате симбиозата на модерниот и традиционалниот стил. Уште еден привремен дом на многу светски познати уметници, претседатели од многу земји и други ВИП гости. Составен е од 2 спални соби, дневна соба и мала конференциска сала (за 8 лица).
Големина на соба = 90м2 (плус тераса)