Make a Reservation

Send us a message with your desired room type, arrival date and number of nights you'd like to reserve, and we'll contact you in no time.

Сали за состаноци

Езерскиот комплекс Метропол со единствена комбинација со над 10 конференциски сали, е најголемата локација за конференции и семинари.

Venue Dim. Sq. M Height Theatre Коктел Банкет Boardroom U-форма
Congress Hall(M) 32 x 25 500 2.8 400 250 120 170 60
Car Samoil (M) 18,6 x 6 110 2.7 120 70 60 80 40
Kaneo (M) 10 x 7 70 2.8 50 30 30 40 18
Ohrid (M) 12 x 7 84 2.7 60 40 38 50 24
Бизнис (M) 14,3 x 8 110 2,8 60 50 40 50 35
Банкет (M) 9,5 x 6,8 65 2,8 40 30 36 30 22
Залена сала (M) 10 x 9,5 95 2,7 35 35 32 30 24
Забелешка: Сите димензии се во метри.

На располагање се соодветни и климатизирани соби со цела потребна опрема и други технички апарати .

Па, следниот пат, доколку планирате да организирате конференција, семинар или свадба, без разлика колку мала или голема е таа, зошто да не дозволите професионалците од  Езерскиот комплекс Метропол да се погрижат да ги максимизирате вашите желби.