Sala za pojadok Belvi

Sala za pojadok Belvi

Sala za pojadok Belvi

Sala za pojadok Belvi

Sala za pojadok Belvi

Sala za pojadok Belvi

Sala za pojadok Belvi

Sala za pojadok Belvi

Sala za pojadok Belvi

Sala za pojadok BelviMake a Reservation

Send us a message with your desired room type, arrival date and number of nights you'd like to reserve, and we'll contact you in no time.

Појадок - Белви

Салата за доручек во Хотел Белви наречена “Охрид соба” е перфектен микс на две времиња, две различни култури, две традиции - македонска и италјанска. Тука појадокот е ритуал , затоа ние одлучивме тој да е незаборавен. ТУка во Македонија имаме изрека “Денот може да се препознае по утрото”, па затоа ние го нудиме најдоброто од наша страна за да ви овозможиме перфектен ден. Појадокот е сервиран како "шведска маса" со самопослужување поради задоволување на сите ваши вкусови.

Уживајте!