Make a Reservation

Send us a message with your desired room type, arrival date and number of nights you'd like to reserve, and we'll contact you in no time.

Хотели (нов)

Уште од самиот почеток во 1975 г. Езерскиот Комплекс Метропол порасна и се разви прилагодувајќи се на генералниот стил на живеење. Неговите нови објекти и содржини сигназизираат една нова фаза во историјата на Комплексот и ја зацврстуваат позицијата да се биде стандард во хотелската иновација.

Metropol Lake Resort

Комплексот се состои од три (3) целосно реновирани хотели:

  • Хотел Метропол (изграден 1975 • реновиран 2005)
  • Хотел Белви (изграден 1989 • реновиран 2007)
  • Хотел Турист (изграден 1985 • реновиран 2007)

За раглед, уживање во ноќниот живот и релаксација во прекрасното опкружување Метропол Езерскиот Комплекс е комлетнa туристичка дестинација, и идеална платформа за еден од најубавите европски градови.

Доживете ја смиреноста, едноставноста и комфорот во погледот кон езерото од една страна и бескрајната зелена шума на националниот парк Галичица од другата страна.

Опкружен од борова шума Комплексот нуди тивко место, прибегалиште за туристите, сенка и ладовина во текот на жешките летни денови и волшебен поглед кон езерото.