Make a Reservation

Send us a message with your desired room type, arrival date and number of nights you'd like to reserve, and we'll contact you in no time.

Затварање на Охридско Лето 2014

Затварање на Охридско Лето 2014

Во ресторанот на плажата пред Хотел Белви вчера 21.08.2014 се одржа свечено затварање на 54-тото издание на Охридското Лето. На коктелот присуствуваа видни личности од политиката , културата и бизнисот. Со овој коктел Охридско Лето и официјално го затвори овогодинешното издание. На коктелот беа присутни гости од земјава и светот,еминетнтни уметнички имина, градоначалникот на Охрид,екс претсетаделот на Р.Србија Борис Тадиќ ,како и многу личности од јавниот и политичкиот живот.