Make a Reservation

Send us a message with your desired room type, arrival date and number of nights you'd like to reserve, and we'll contact you in no time.

5- ти Конгрес на математичари од Македонија

5- ти Конгрес на математичари од Македонија

Почитувани,

Наше е задоволството да Ве информираме дека Унијата на Математичари на Македонија го организира 5- тиот конгресс на Математичари на Македонија кој ќе се одржи во античкиот и пректрасен Охрид, од 24-ти Септември до 27 - ми Септември.

За повеќе детали околу настанот кликнете тука.

За резервации контактирајте не директно во нашиот оддел за продажба:

Хотели Метропол А.Д.
Телефон: +(389) 46 203001
Факс: +(389) 46 277212
Email: info@metropol-ohrid.com.mk или sales@metropol-ohrid.com.mk