Make a Reservation

Send us a message with your desired room type, arrival date and number of nights you'd like to reserve, and we'll contact you in no time.

Хотели Метропол на нов домејн

Хотели Метропол на нов домејн

Започнуваќи од 28 - ми Август 2012 ја префрливме нашата веб страна на нов домејн  www.metropol-ohrid.com.mk  кој што е побрз, посигурен и повозбудлив. Се надеваме дека брзо ќе се навикнете на нашиот нов домејн кој е набавен и хостиран во Р.Македонија. 

Сите мејлови на компанијата се идентични со тоа што имаат екстанзија .mk

Пример :

Стар е-маил
sales@metropol-ohrid.com

Нов е-маил
sales@metropol-ohrid.com.mk

 

Ви Благодариме за разбирањето.