Make a Reservation

Send us a message with your desired room type, arrival date and number of nights you'd like to reserve, and we'll contact you in no time.

Езерскиот компелкс Метропол им посакува добредојде на "Perpetuum Jazzile"

Езерскиот компелкс Метропол им посакува добредојде на "Perpetuum Jazzile"

Езерскиот компелкс Метропол им посакува добредојде на "Perpetuum Jazzile"

Овaa добро позната Словенечкаа хорска музичка група пристигна во нашиот хотел. Тие ќе имаат настап на Античкиот театар како дел од фестивалот Охридско лето, вечерва (04/Август/2012г) од 21.00часот.

Луѓето внимателно слушаат кога звуците станануваат живи слики, кога словенечкиот хор Perpetuum Jazzile е на сцената.