Make a Reservation

Send us a message with your desired room type, arrival date and number of nights you'd like to reserve, and we'll contact you in no time.

Езерски комплекс Метропол со нов Tweeter профил !

Езерски комплекс Метропол со нов Tweeter профил !

Со задоволство го најавуваме нашето присуство на Twitter .неодамна го активиравме нашиот Twitter профил со цел да ги споделуваме настаните и новостите во нашите хотели преку овој одличен социјален канал.Веруваме дека овој нов Twitter профил претставува одлична платформа за комуникација со нашите редовни и со нашите потенцијални клиенти.
 Пратете ни  tweet уште денес и кажете ни што сакате да чуете од  @MetropolLakeRes !