Добредојдовте во нашиот комплекс

Metropol Lake Resort - Ohrid is located at the far end of the south-west part of the Republic of Macedonia, in the city of Ohrid, distanced only 172 km, from the capital - Skopje. This region is well known tourist destination in our country, easily accessible for all domestic and foreign tourists.

Вести и настани

Езерски комплекс Метропол Ве обезбедува со најновите ажурирања на најновите вести и настани околу хотелот.Ве молиме проверете ги нашите специјални настани и погледнете ги сите атракции во и околу хотелите.