Затворање на фестивалот “Охридско Лето” 2012.

Затворање на фестивалот “Охридско Лето” 2012.

Затворање на фестивалот “Охридско Лето” 2012.

 

Денеска со настапот на:
ЕНРИКО ДИНДО – виолончело (Италија)
МОНИКА КАТАРОСИ – пијано (Италија)
во Света Софија од 21.00ч, завршува годинешното издание на најголемата културна манифестација во Република Македонија.

 

После концертот, ќе биде означен крајот на уште едно издание со богата културна програма со свечен коктел во Хотел Белви.