FItness

FItness

FItness

FItness

FItness

FItness

FItness

FItnessФитнес центар

Нашите хотели ви нудат 24 часа бесплатно користење на фитнес центар.

Фитнес центар

Дали ќе го започнете денот со трчање или преферирате тоа да го правите пред спиење, Хотели Метропол Ви нудат
24 -часовен фитнес центар опремен со модерни направи за вежбање.

  • машини за џогирање
  • дигитален велосипед
  • машини и уреди за вежби со тежина
  • машини/уреди за лесни фитнес вежби
  • Музика